Leaders leading

Coaching is de snelste en de krachtigste methode om van mensen leiders te maken


 

 

 

 

 

  

 

 

 


ICF

Wenst u meer informatie?

Bel +32.479.83.96.43

of gebruik onderstaand contactformulier


Velden gemarkeerd met * zijn vereist.
Follow me on App.netOfwel ben je vernieuwend,

ofwel ben je geschiedenis

   

Leiderschap onder constructie

   

Missie

Onze opdracht bestaat er in om ondernemingen te ondersteunen in hun confrontatie met de groeiende concurrentie en de steeds hogere druk op prestaties. Ons oogmerk is om uw mensen te ondersteunen in hun streven om competenter te worden, zodat ze hun ambities kunnen waarmaken.

We willen de referentie en de marktleider zijn op het vlak van human capital in Nederland en België. Om deze missie te realiseren combineren we intensief onderzoek en dagelijkse praktijk.

Als uw strategische partner hebben we maar één doel voor ogen: groei.

 

Visie

Mensen vormen de belangrijkste hoeksteen van de organisaties van de toekomst. Bovendien hebben de meeste organisaties de maatschappelijke rol om bij te dragen tot een betere wereld. Onze slogan is dan ook: betere leiders, betere wereld. CJ Coaching wil bijdragen tot de ontwikkeling van mensen en hun organisaties.

Wij zijn overtuigd van het menselijk kunnen. Wij vinden het belangrijk om te onderzoeken waar mensen goed in zijn en om hen verder te doen groeien. Wij zorgen ervoor dat uw mensen zelfzekerder en competenter worden door hen te doen ontdekken waar hun sterkten liggen. Zo wordt de organisatie waarvoor ze werken ook competitiever.